Stekken en meer van Judith Baehner

//Stekken en meer van Judith Baehner

Stekken en meer van Judith Baehner

Is hét nieuwste trendy kamerplantenboek van auteur, stylist en plantenarchitect Judith Baehner. Praktisch en inspirerend in een eigenwijze stijl. In dit vijfde plantenboek neemt Judith van Het Groenlab, je weer mee in de wereld van de kamerplanten, en dit keer leert ze je alles over stekken en vermeerderen.

Het boek geeft een duidelijke uitleg over de verschillende manieren van vermeerderen door stekken of zaaien. Je leert zo stapsgewijs de geheimen van het stekken en zaaien van planten kennen. Eenmaal verliefd op je stekken-op-water kun je overgaan op hydroponie. Dan mogen de stekken doorgroeien in watercultuur. In beeld en tekst zie je welke methode je het best kunt toepassen om te vermeerderen en hoe je de omstandigheden zo gunstig mogelijk maakt voor het laten uitgroeien van je nieuwe planten. Het is heel eenvoudig en voor je het weet verras je jezelf en je vrienden met zelfgekweekte plantjes. Het boek bevat veel uitleg & tips en heeft een praktische stekwijzer.

Stekken en meer Judith Baehner

Judith Baehner van Het Groenlab heeft passie voor groen. Ze is blogger, geeft workshops en lezingen door heel Europa, en werkt regelmatig als styliste voor tijdschriften als Buitenleven en Seasons. Als plantenarchitect aan concepten en beplanting werkt ze nauw samen met architecten om werk- en woonplekken te vergroenen. Zo ontstaat een prettige en gezonde omgeving. Judith laat zich daarbij inspireren en verrassen door de natuur en bijzondere planten en plantencombinaties en werkt zowel met nieuwe als vergeten planten. Deze ontdekt ze onder meer bij kwekers in binnen- en buitenland. November 2019 verscheen Judiths vijfde plantenboek: Stekken en meer. Bestseller Het Plantenlab is haar eerste boek (2015), daarna volgde in deze reeks Groen in glas (2017), over terrariums. Wonderplants 1 en 2 (2016 en 2018) laten planten zien in het interieur en in de architectuur. Meer informatie over haar werk en projecten is te vinden op hetgroenlab.nl.

Judith Baehner
Stekken en meer
Stekken, zaaien en vermeerderen van kamerplanten
ISBN: 9789462502277
Omvang: 144 blz.
Uitvoering: paperback
Prijs: € 16,50

https://www.forteuitgevers.nl/boek/stekken-en-meer

Neem nu een abonnement en ontvang een exemplaar: www.tijdschriftdetuin.nl/welkomstgeschenk

2019-11-28T09:56:12+02:0028 november 2019|Nieuws|