Wie weet hoe ik heet?

//Wie weet hoe ik heet?

Wie weet hoe ik heet?

Ik zal eerlijk zijn, ik ben buiten de bloeitijd niet een Casanova. Nee, mijn blad is saai, mijn takken stakerig en een fraai figuur heb ik ook al niet. Maar dan wordt het winter en alle collega-planten houden het voor gezien. Ze gaan in diepe slaap, de watjes! Ik zet dan mijn beste beentje voor en zet het op een bloeien, daar word je helemaal stil van! Een regenbuitje deert me niet want mijn bloemen vormen een mooi parapluutje zodat mijn meeldraden en stempels lekker droog blijven. Mijn geur is haast betoverend, dat wil je niet missen. Please, wil je me eens in je tuin halen?

Scroll naar beneden voor het juiste antwoord

 

 

 

 

 

Chimonanthus praecox – Winterzoet, Meloenboompje

2020-06-16T13:51:45+02:0028 juli 2020|Nieuws|