Zomerbloemen op De Boschhoeve

//Zomerbloemen op De Boschhoeve

Zomerbloemen op De Boschhoeve

Wie optimaal van al het goede van de zomer wil genieten mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!

De privé tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De vele borders en de mooie moestuin bieden volop inspiratie. Op de kwekerij is een uitgebreid assortiment vaste planten op voorraad. De grote schuur met allerlei kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten, (kraam)cadeautjes en leuke (tweedehands) kleding nodigt uit tot snuffelen. Voor de inwendige mens is er koffie en thee met wat lekkers.

De allermooiste bloemen voor uitbundige boeketten
Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en natuurlijk de dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op 30 en 31 juli en op 6 en 7 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026 – 4821231
www.boschhoeve.nl

2021-06-08T14:47:09+02:0021 juli 2021|Nieuws|