Herfstdagen Kwekerij van der Velde

//Herfstdagen Kwekerij van der Velde

Herfstdagen Kwekerij van der Velde

Hoewel het woord ‘feestje’ staat voor iets leuks en gezelligs, heeft het in deze bijzondere, onzekere tijd een negatieve klank gekregen. Kwekerij van der Velde denkt toch op een veilige verantwoorde manier een heel leuk herfstfeestje te kunnen organiseren.

Pompoen en zo
Pompoenen, kalebassen, vruchten, bloemen èn een flinke scheut creativiteit zijn weer de ingrediënten voor dit “smakelijke” herfstfeestje. Dus mocht u moeite hebben met de wisseling van de seizoenen, dan raden we u aan deze fair te bezoeken en de dip verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Deelnemers
Dat herfst creatief maakt wordt aangetoond door al die creatieve mensen die tijdens de herfstdagen hun handgemaakte producten aanbieden en demonstreren hoe het gemaakt wordt. Ook dit jaar is het aantal deelnemers weer uitgebreid. De eenjarigenkas is ingericht met kraampjes. Daar is het ook goed mogelijk om de benodigde afstand te kunnen houden.

Nieuw dit jaar zijn o.a.
• Objecten van keramiek van Ingeborg Katers en Tea Lamberink
• Producten van handgeschept papier van “Korau’
• De handgevilte producten van Paula van Paula’s passie voor vilt, ze is weer terug..
• Stillevens en landschapen in olieverf van Annie v.d. Maten

U bent welkom op:
vrijdag 11 september 10.00- 17.00 uur
zaterdag 12 september 10.00- 17.00 uur

Entree vanaf 12 jr € 2.50 (incl. kopje koffie)

Let op! Op deze dagen kunt u niet alleen kwekerij of pluktuin bezoeken zonder entree. Honden niet toegestaan. Wel kunnen deze worden vastgelegd onder de overkapping bij de ingang. www.kwekerijvandervelde.nl

2020-09-04T09:52:52+02:008 september 2020|Nieuws|