Huis van Bloemen Middelburg

//Huis van Bloemen Middelburg

Huis van Bloemen Middelburg

De bezoeker van Middelburg wandelt als vanzelf naar de Lange Jan: het carillon klingelt, slechtvalken scheren rond de toren. Rond het beeld van de ringrijder naast de kerk zweven de lindevruchtjes als  helikoptertjes uit de bomen. In juli en augustus waren 207 treden van de toren te beklimmen, nu in het najaar hoeft dat niet. Even neerstrijken op de gezellig ogende terrasjes dan maar? Dan valt het oog op de gevel links.

Bloemenbogen, slanke boompjes tussen de ramen, citrus van groot tot klein op de stoep, tafels met allerlei oude aardewerken potten vol planten. Kortom, een plaatje. Dit is Huis van Bloemen, sinds begin 2018 gevestigd op het Koorkerkhof in hartje Middelburg. Een winkel waar geen plantenliefhebber aan voorbij zal lopen: de goed gevulde potten buiten laten onmiskenbaar zien dat hier liefhebbers aan het werk zijn. Eenmaal binnen wordt u ondergedompeld in geuren en kleuren. De vele grotere en kleinere ruimtes staan vol met kleurig aardewerk, vazen, beelden, tassen, manden, ornamenten en vooral bloemen.

Het hele verhaal lezen? Hier vindt u alle winkels waar het magazine verkocht wordt in Nederland en België: www.tijdschriftdetuin.nl/verkooppunten/ Of neem een abonnement a € 39,95 per jaar (NL) en kies uit de volgende cadeaus: www.tijdschriftdetuin.nl/welkomstgeschenk

Huis van Bloemen Middelburg

Huis van Bloemen Middelburg

Huis van Bloemen Middelburg

2019-10-03T11:52:06+02:002 oktober 2019|Nieuws|