Zomerbloemen-festijn 2018

//Zomerbloemen-festijn 2018

Zomerbloemen-festijn 2018

vr. 3 en za. 4 en vr. 10 en za. 11 augustus

Wie van zomerbloemen houdt mag het Zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve te Wolfheze beslist niet missen!
Hoogzomer is namelijk de beste tijd voor een bezoek aan de volop bloeiende pluktuin, waar dan de mooiste boeketten te plukken zijn. Deze pluktuin staat vol sterke vaste planten voor de snij, heerlijk geurende lathyrussoorten, onvolprezen eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, tabak en sierlijke grassen en veel soorten dahlia’s, uiteraard allemaal onbespoten. Op het erf kan naar eigen smaak een kleurrijk gladiolenboeket samengesteld worden, ook zijn er royale Boschhoeve-boeketten verkrijgbaar, vol materialen van eigen terrein. In de rustieke kleine schuur richten Ulla en Mechteld Kriegsman van Villa Muze een verkoopexpositie in van mooie vintage kannen en vazen met bijpassend sfeervol bloemwerk.

Bezoekers kunnen genieten van de schitterende tuinen van De Boschhoeve, vooral de grote borders en de siermoestuin zijn in augustus een lust voor het oog.
Op de kwekerij vindt u een aantrekkelijk assortiment vaste planten en volop bloeiende, grote dahliaplanten van zeer goede kwaliteit.
De gezellige brocantehoeken in de grote schuur nodigen uit tot lekker rondsnuffelen en de theeschenkerij biedt koffie en thee, heerlijke taarten, quiches, tulbanden en kruidkoek.
Het Zomerbloemenfestijn duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026 – 4821231
www.boschhoeve.nl

2018-04-11T12:10:04+02:002 augustus 2018|Nieuws|